Home
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Mjetet për Kujdesin e Lëkurës
Heqës i Çimëve

Përshkrim

Mjet i butë dhe efektiv për heqjen e qimeve që largon shpejt qimet e padëshiruara nga rrënja pa irrituar lëkurën. Susta metalike kap dhe nxjerr lehtësisht qimet e imta në buzën e sipërme, mjekër, faqe dhe qafë, në një mënyrë të thjeshtë, natyrale dhe të sigurt. Madhësia e lëvizshme.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.