Home
Mjete të tjera grimi
Mjetet e Grimit
Furçë për Fytyrë

Përshkrim

Dizenjuar për përdorim me pastrues të shkumëzuar, kjo furçë e zgjuar për fytyrën përmban mijëra fije najloni të buta për fëmijë që ndihmojnë në pastrimin e thellë të lëkurës tuaj. Mund të përdoret në të gjithë fytyrën, por ideale për shënjestrimin e zonave të pastruara, si rrudhat rreth hundës. Përmban një kapak plastik PET mbrojtës. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Vendosni pastruesin e shkumës në fytyrën tuaj, pastaj butësisht punoni furçën mbi lëkurë duke përdorur lëvizje rrethore.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.