Home
Kujdesi Oral
Optifresh
Optifresh Sensitive Pastë për dhëmbë

Përshkrim

Formuluar me një agjent desensibilizues që ndihmon në uljen e ndjeshmërisë së dhëmbëve dhe përmban teknologjinë Protect Shield që ndihmon në sigurimin e mbrojtjes së gjithë gojës. Mbron smaltin e dhëmbëve dhe ndihmon në parandalimin e formimit të kaviteteve, pllakave dhe gurëve. Formula e biodegradueshme.
SORBITOL, AQUA, HYDRATED SILICA, GLYCERIN, POTASSIUM NITRATE, PEG-8, SODIUM LAURYL SULFATE, AROMA, CELLULOSE GUM, SODIUM FLUORIDE, SODIUM SACCHARIN, DISODIUM PHOSPHATE, LIMONENE, SODIUM CARBONATE
Optifresh ofron një kujdes të plotë oral për tërë familjen. Optifresh gama e produkteve të kujdesit oral do të ndihmojë në fortësimin e flokëve tuaj për të parandaluar kavitetet derisa e mban frymëmarrjen tuaj të freskët dhe buzëqeshjen tuaj të bukur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.