Home
Kujdesi Oral
Optifresh
Optifresh Pro White Pastë për dhëmbë

Përshkrim

Pastë dhëmbësh e formuluar me Whitening Active e cila ndihmon në rikthimin e shkëlqimit dhe bardhësisë natyrale të dhëmbëve tuaj, ndërkohë që është testuar klinikisht për të siguruar 12 orë mbrojtje kundër pllakës, dëmtimit të dhëmbëve dhe gurëve. Përmban gjithashtu teknologjinë Protect Shield që ndihmon në sigurimin e mbrojtjes së të gjithë gojës. Formula e biodegradueshme.
AQUA, HYDRATED SILICA, SORBITOL, GLYCERIN, PEG-12, PENTAPOTASSIUM TRIPHOSPHATE, SODIUM LAURYL SULFATE, AROMA, TETRAPOTASSIUM PYROPHOSPHATE, CELLULOSE GUM, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM FLUORIDE, ZINC SULFATE, SODIUM SACCHARIN, METHYLPARABEN, EUGENOL, LIMONENE, SODIUM CARBONATE
Optifresh ofron një kujdes të plotë oral për tërë familjen. Optifresh gama e produkteve të kujdesit oral do të ndihmojë në fortësimin e flokëve tuaj për të parandaluar kavitetet derisa e mban frymëmarrjen tuaj të freskët dhe buzëqeshjen tuaj të bukur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.