Home
Brusha & Aplikues
Giordani Gold
Giordani Gold Kabuki Brush

Përshkrim

Furçë mahnitëse e butë kabuki e krijuar për t'ju dhënë një përfundim të përsosur. Me rreth 70,000 fibra të hollë mëndafshi, të dizajnuara për të marrë dhe shpërndarë vetëm sasinë e duhur të produktit, koka e gjerë jep një përfundim perfekt. Prekja ultra-e butë do të transformojë aplikacionin dhe ngritjen e prekjes njësoj.

Vendosni produktin në zonat që dëshironi të theksoni në qarqe.Lustroni në një përsosmëri.

Produkt miqësor ndaj kafshëve. Regjistruar në Shoqërinë Vegan.

 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.