Home
Kujdesi i këmbëve
Kujdesi i Trupit
Advanced Limë Çeliku që nuk ndryshket për Shputa

Përshkrim

Shijoni sigurinë dhe komoditetin e këmbëve të lëmuara me këtë skedar këmbësh prej çeliku inoks, i cili i reziston lëkurës së thatë dhe të ngurtësuar. Dizajni inovativ, ergonomik dhe skedari prej çeliku inoks largon lehtësisht lëkurën e plasaritur më shpejt dhe më efektiv se kurrë më parë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.