Home
Kujdesi i këmbëve
Kujdesi i Trupit
Advanced Largues i Mbetjeve

Përshkrim

Mjete jashtëzakonisht të forta për pastrimin e këmbëve


Trajtoni dhe hiqni kallot më të forta dhe më të forta me këtë heqës kallus çelik inox me teh të integruar dhe të zëvendësueshëm.


Çojeni heqjen e kallove në nivelin tjetër me këtë teh të qëndrueshëm dhe me precizion të lartë që jep kontroll si kurrë më parë. Dy tehe shtesë dhe udhëzues udhëzimi të përfshira

.

Pasi të keni zbutur këmbët në një banjë me këmbë ose dush, përdorni aparatin për heqjen e kallusit për të hequr kallusin më të rëndë. Me goditje të buta hiqni shtresën e jashtme të lëkurës së fortë.


Shkëmbimi i tehut

Hapi 1

Vendoseni butësisht një nga tehet në mbështetësen e tehut të lëvizshëm.


Hapi 2

Fusni me kujdes mbështetësin e tehut me bazën për heqjen e kallusit.


Hapi 3

Tërhiqni me kujdes pjesën e pasme për të fiksuar tehun nga koka.


Hapi 4

Rrëshqiteni përsëri lart për ta kyçur në vend.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.