Home
Kujdesi i këmbëve
Kujdesi i Trupit
Advanced Limë për Shputa

Përshkrim

Merrni kontrollin e këmbëve më të lëmuara dhe të rehatshme


E re dhe e përmirësuar me 50% plastikë të ricikluar, skedari i madh dhe forma e lakuar heq butësisht lëkurën e plasaritur dhe të thatë nga këmbët tuaja.


Largon shtresë pas shtrese lëkurën e ashpërsuar, eksfoloni lehtësisht lëkurën e thatë për të zbuluar lëkurën e butë, të lëmuar dhe të kujdesshme.

Pasi të keni hequr lëkurën e fortë nga këmbët tuaja, përdorni skedarin e avancuar të këmbëve për t'i bërë këmbët tuaja të ndjehen të lëmuara.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.