Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Cherish Floral Ditari

Përshkrim
Të gjithë kanë sekrete, ose gjëra që duan t’i kujtojnë përgjithmonë. Regjistroni ato në ditarin tonë të freskët, femëror me një mbulesë lules me shkëlqim, pastel-lule. Faqet e zbrazëta me skajet e fjollës së artë dhe fjongo si shenjë libri. Gati për dhurata me mbështjellëse të shkëlqyera, jeshile pastel.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.