Home
Aroma
Signature
Ujë Toaleti Signature Generation për femra

Përshkrim

Ndani vlerat tuaja të vërteta ndërsa festoni mëmësinë me Signature Generation për të. Një buqetë klasike me lule të bardha me tuberozë, jasemini dhe lule portokalli lulëzon me shkëlqim të gëzueshëm në këtë Ujë Tualeti të përjetshëm, ndërsa firma femërore e pasur me petale shkëlqen me një kthesë moderne dhe të ndritshme të Xhenxhefilit. Parfumi Signature për nënat që qëndron butësisht në lëkurë, si një kujtim qetësues i dashurisë së pakushtëzuar.
Përqafoni ju të vërtetën me krenari dhe besim me Parfumet Signature. Është vetëm një si ju – dhe ky është nënshkrimi juaj.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.