Home
Hije për sy
THE ONE
THE ONE Make-up Pro Komapkt

Përshkrim

THE ONE Make-Pro Pro Compact ka një pasqyrë të integruar dhe një fole magnetike për të klikuar dy hije ose një skuqje në vend për make-up pro, në lëvizje! Mbushni dhe rimbushni për të marrë hijen tuaj të preferuar me vete. E vogël, e lehtë dhe perfekte për të udhëtuar.
Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.