Home
Hije për sy
THE ONE
THE ONE Make - up Pro Paletë

Përshkrim

THE ONE Make-up Pro Palette përmban një dritare, pasqyrë të integruar, furçë për hije sysh dhe gjashtë fole magnetike për të klikuar hijet e syve dhe skuqjet në vend. Mbushni me nuancat tuaja të preferuara për të marrë pamje të këndshme ditë ose natë, pa marrë parasysh gjendjen shpirtërore ose rastin tuaj.
Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.