PUMA Wellness Shirit koke

Përshkrim

Duke kombinuar prakticitetin, pëlhurat e zgjuara të trupit dhe detajet domethënëse, shiriti i kokës Puma dhe Wellness është i paraqitur në pambuk të butë e të shtrirë dhe siguron një përshtatje të rehatshme dhe të qëndrueshme. Klasike, por moderne në një skemë ngjyrash plotësuese, me logotipe në jeshile pastel.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.