Home
Furça flokësh
HairX
Hair Turban

Përshkrim

Mikrofibra me tharje të shpejtë i kursen flokët nga dëmtimi i tharësve dhe fërkimit të tepërt. Ky turban me peshë të lehtë sigurohet lehtësisht me një lak e buton elastik, duke tharë flokët tuaj butësisht dhe në mënyrë të barabartë ndërsa kaloni ditën.
HairX qëndron për ekspertizë profesionale, shkencë dhe performancë. Që nga viti 2009, ka evoluar me formula të përmirësuara dhe njohuri të reja. HairX i ri përmbanë Kompleks të Fitonutrientëve që është i dizajnuar të pasqyrojë përbërjen natyrale të flokëve.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.