Home
Mjete të tjera grimi
Mjetet e Grimit
Çantë Kozmetike

Përshkrim

Çanta kozmetike me hapje të sipërme, me zinxhir, në pjesën e jashtme poliestër të zi dhe në brendësi të purpurt është shoqëruesi i përsosur i udhëtimit. Le të mbani të organizuar të preferuarat tuaja të make up-it. Përmban një mbyllje të sigurt zinxhir me hapje të sipërme dhe mbajtëse elastike për të mbajtur të gjitha furçat tuaja në vend. Shtoni një nga pasqyrat kompakte të bukurisë, ideale për udhëtime ose ato ditë në rrugë!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.