Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Energy Çantë me Mundësi Zgjerimi

Përshkrim

Argëtohuni këtë verë me çantën tonë të mrekullueshme me ngjyra të ndezura! Më shumë se thjeshtë çantë dore: hapni zinxhirin dhe do të keni një çantë të madhe! Me 2 dukje dhe funksione, përdoret për zyre, pazar, palestër... zgjedhja është e juaja! Argëtuese, mbajtëse të shkurtëra. Brenda ka një xhep me zinxhir. Qepje të brendshme.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.