Home
Manicure & Pedicure
Mjetet për Banjë & Trup
Festive Feet Jastëk për Take

Përshkrim

Dy jastëkë të butë xhel që ofrojnë një efekt të rehatshëm zbutës për pjesën e poshtme të thembrave kur vishni këpucë me takë të lartë. Përshtatet me shumicën e këpucëve dhe nuk janë të dukshme kur vishen.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.