Home
Kujdesi i këmbëve
Kujdesi i Trupit
Festive Feet Jastëk Mbrojtës Për Take

Përshkrim

Dy jastëkë të butë xhel që krijojnë një pengesë të rehatshme midis pikës së thembrës së këpucës suaj me takë të lartë dhe zonës së thembrës së akilit. Përshtatet me shumicën e këpucëve dhe nuk është e dukshme kur vishen.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.