Home
Manicure & Pedicure
Mjetet për Banjë & Trup
Festive Feet Jastëk për Këmbë

Përshkrim

Shmangni dhimbjen e panevojshme të veshjes së takave tuaja të larta të preferuara me këto jastëk xhel të butë që mbështesin thembrat e këmbëve tuaja. Jastëkët transparent janë të lehtë për t'u përdorur dhe zhvilluar për t'u përshtatur shumicës së këpucëve. Kështu që këmbët tuaja mund të qëndrojnë elegant dhe të festojnë gjatë gjithë ditës!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.