Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Energy Çantë në formë Shporte

Përshkrim


Njihuni me hottie-në e shportës së sezonit! Frymëzuar nga konstruksionet e shportave prej kashte, ky azhurnim elegant, me detaje të prera me lazer, ndihet mjaft unik dhe i freskët. Mbajeni si shportë tregu apo plazhi. OSE përdorni me çantën e pëlhurës me të verdhë, me pika-pika (dyfishuar si çantë me trup ose me bel!), Duke i mbajtur gjërat e çmuara të renditura dhe të sigurta. Shporta: pjesa e jashtme e zezë & kafe, pjesa e brendshme e palidhur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.