Home
Pudra të lëngshme
Fytyrë
Sfunxherë për Pudër të Lëngshme Pako me 4

Përshkrim

Mjetet e veçanta të bukurisë tani me ngjyra të reja për më shumë argëtim! Këta sfunxherë shumë-qëllimësh për grim janë të dizajnuar të transformojnë rutinën e grimit tuaj. Format e tyre të përshtatshme dhe materialet super të buta ju lejojnë të krijoni dukje të përsosura me pak lëvizje. Duke ju falënderuar dizajnit të tyre dhe strukturës së butë, produktet të cilat i përdorni përhapen në fytyrën tuaj në mënyrë të përsosur, qëndrojnë më mirë dhe e bëjnë grimin tuaj të jashtëzakonshëm dhe pa të meta. Përdorni për të aplikuar dhe përhapur pudrën tuaj të lëngshme CC/BB kremërat, ndriquesit dhe korrektorët në pak minuta. Janë gjithashtu të shëlqyeshme me rumenila dhe pudra - vendosni në lëkurë dhe kaq!

  1. Shtrydhni sfunxherët disa herë nën ujë dhe largoni pjesën shtesë me një peshqir.
  2. Përdorni anët e rrafshëta për sipërfaqe të mëdha duke përdorur lëvizje të shkurtëra.
  3. Përdorni majat për zonat e vështira për tu arrirë me një lëvizje të butë.
  4. Mund të përdorni sfunxherët të thatë për më shumë mbulueshmëri.
  5. Butësisht pastroni pas çdo aplikimi duke përdorur ujë të ngrohtë dhe sapun të lëngshëm apo shampo dhe mbani tërësisht të thatë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.