Home
Vathë
Stoli
Energy Vathë me Ngjyra

Përshkrim

Nëse lulëzoni nga shumëllojshmëria, këto rrathë të gjithanshëm janë të destinuara për ju! Vendosni rrathë të hollë vetëm, gjithmonë elegant, ose zbukuroni me hapje të gjallë portokalli ose rozë duke këputur disqet shumëngjyrëshe në qendra për një pamje të freskët, bashkëkohore dhe verore!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.