Home
Skrub për trup
Banjë & Dush
Elemental Dorëza Pilingu

Përshkrim

Jepini rutinës suaj të pastrimit një prekje ekologjike!


Doreza eksfoluese në bruz të freskët e bërë nga materiali 30% i ricikluar i krijuar për pastrim të saktë.


Eksfolon butësisht dhe heq lëkurën e thatë për të ndihmuar trupin të ndihet i butë dhe i gjallëruar.

Fusni dorën në dorezë, lagni dhe aplikoni larjen e preferuar të trupit. Masazhoni në të gjithë trupin tuaj për një përvojë eksfolimi që e lë lëkurën të lëmuar dhe të butë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.