Home
Produkte të tjera për banjë
Banjë & Dush
Furçë Elementare e Trupit

Përshkrim

Jepini rutinës suaj të pastrimit një prekje ekologjike!


Shijoni lëkurën më të butë dhe më të lëmuar me këtë furçë trupi në bruzë të freskët të bërë nga 50% material i ricikluar.


Me shumë përdorime, njëra anë me furçë të butë, njëra anë me masazh për të rritur qarkullimin.


E lë lëkurën të lëmuar dhe të gjallëruar.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.