Musa Beauty Çantë

Përshkrim

Këllëf bukurie super luksoze, me dy ndarje, prej lëkure artificiale kokrriza, e zbukuruar me stil me gypa në ngjyrë ari dhe stufa të rrumbullakëta. Ndarja e sipërme e hollë ka mbajtëse elastike për tetë furça grimi, dhe ndarja e poshtme përmban një pasqyrë dhe mbajtëse elastike për shtatë shishe. E pajisur me një dorezë të sipërme dhe një rrip shpatullash të ndashëm.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.