Çanta Musa Tote

Përshkrim

Çanta klasike është shumë praktike dhe elegante për të dalë ndonjëherë nga moda. Në këtë version të azhurnuar, të punuar në lëkurë të zezë, të printuar, faqet janë të ndara me kunja të rrumbullakëta dhe grykë të tonit të artë. Futeni telefonin tuaj në pjesën e brendshme të zinxhiruar dhe mbani nga dorezat e sipërme ose rripin opsional të rregullueshëm të shpatullave.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.