Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Musa çantë Vikendi

Përshkrim

Çanta e fundjavës e dizajnuar në lëkurë të zezë,me sumbulla, me anë të mbushura dhe një xhep të brendshëm me zinxhir për sende të vogla. Mjaft i gjerë për të përshtatur një palë këpucë shtesë, një ndryshim të rrobave dhe gjërat e domosdoshme për bukurinë tuaj. Bashkangjitni rripin e rehatshëm të gjerë të shpatullave për të liruar duart tuaja gjatë lëvizjes.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.