Musa Laptop Case

Përshkrim

Lëreni laptopin tuaj të udhëtojë në mënyrë të sigurt dhe me stil me një kasë të punuar në mënyrë elegante në lëkurë të zezë, të zbukuruar, me ngjyrë ari. Pjesa e brendshme përmban një qese me zinxhir për gjërat më të vogla të nevojshme dhe një vend të mbushur për laptop. Mbajini tuajat me dorezat e forta të sipërme ose rripin e hijshëm të shpatullës që mund të ndahet.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.