Motiv Tote Çanta

Përshkrim

Për sofistikim dhe elegancë të nënvlerësuar, shkoni për çantën klasike të të gjitha kohërave, të punuar me lëkurë faux me zbukurim të hollë në një ton të butë të marinës që theksohet nga detajet ngjyrë bezhë dhe të artë. Zbukuruar me tre sharma të zinxhirit të lëvizshëm dhe të pajisur me një xhep brenda me zinxhir për gjërat e domosdoshme më të vogla.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.