Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Plisse Beauty Case

Përshkrim

Mbani të gjitha gjërat e domosdoshme për bukurinë tuaj në ruajtje me këtë rast dykatëshe, të punuar me lëkurë artificiale saffiano në hije të kuqe të gjallë dhe të butë. 16 mbajtëse elastike me përmasa të ndryshme dhe një qese rrjetë shtesë e pajisur garantojnë një rregull pa rrëmujë. Bartur nga doreza e sipërme ose rripi i shpatullave i ndashëm, i rregullueshëm.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.