Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
Amore Orë për Meshkuj

Përshkrim

Një orë me madhësi mesatare me një rrip dore krokos, me ngjyrë çokollate dhe detaje me ton të artë është trëndafili është aksesori i fundit për stilet e stilit të lartë. Diali, ekzekutuar bukur me shënues të orës rozë në një sfond mëndafshi, gjysëm-mat dhe argjendtë, është qershia në krye të kësaj klasike mahnitëse.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.