Home
Manicure & Pedicure
Mjetet për Banjë & Trup
Nail It Formësues për Manyqyr

Përshkrim

Përdorni këto udhëzues të dobishëm ngjitës në dy dizajne të ndryshme - chevron dhe të lakuar. Lëreni imagjinatën tuaj të egër duke krijuar artin e thonjve, ose thjesht lyeni manikyrën perfekt francez. Lehtë për t'u aplikuar dhe hequr, këto udhërrëfyes të thonjve përqafojnë thoin për linja të rregullta dhe rezultate mahnitëse.

Zgjidhni një dizajn për pamjen tuaj të thonjve. Aplikoni shtresën bazë dhe/ose ngjyrën bazë. Vendoseni me kujdes udhëzuesin e majës së thonjve aty ku dëshironi dhe shtypni butësisht. Lyeni me ngjyrën e dëshiruar të sipërme. Lëreni lustrin të thahet dhe hiqni me kujdes udhëzuesin e majës.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.