Home
Manicure & Pedicure
Mjetet për Banjë & Trup
Nail It Prerëse Kutikulash

Përshkrim

Vegël çeliku inox për prerjen ose heqjen e kutikulave. Përdorni këndin inteligjent për t’u afruar sa më shumë me lëkurën për kutikulat më të buta.


Doreza e gjerë dhe e lëmuar ju jep një kapje të shkëlqyeshme për thithjen e saktësisë, dhe mbulesa mbrojtëse e mban atë të sigurt në çantën tuaj të manikyrëve.

Përdoreni për kapjen rreth kutikulave si pjesë e rutinës Nail It Nail ose sipas nevojës për të shkurtuar zonat e vrazhda rreth thoit.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.