Home
Manicure & Pedicure
Mjetet për Banjë & Trup
Nail It Crystal Limë për Thonjë

Përshkrim

Skedar i thonjve me majë për skedar të përditshëm të lehtë dhe të saktë. I formuar për një shtrirje optimale, ky skedar elegant do ta bëjë mbajtjen e thonjve tuaj në formë më të lehtë se kurrë.


Krijuar në akrilik të qëndrueshëm, me një ngjyrë gradient vjollcë me stil, skedari Nail It Crystal Nail vjen me kutinë e vet mbrojtëse.


Përdorni më vete për një rregullim të shpejtë ose si pjesë e rutinës tuaj të thonjve, ky skedar është një pjesë thelbësore e çantës tuaj të bukurisë së thonjve.

Përdorni këtë Skedar Crystal Nail për një formë të gjatë dhe zbutni skajet e gozhdës tuaj. Pas përdorimit pastroni skedarin në ujë të ngrohtë dhe do të jetë përsëri i ri.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.