Home
Manicure & Pedicure
Mjetet për Banjë & Trup
Nail It Limë për Thonjë

Përshkrim

Mbërthecka e thonjve në një anë dhe një tampon në një dizajn të dobishëm të lakuar me mbushje nën secilën sipërfaqe për të mbrojtur thonjtë ndërsa zgjidhja të gjitha në një për mbushjen dhe zbrazjen i mban gjërat të thjeshta dhe kursen hapësirë ​​të vlefshme në çantën tuaj të manikyrës.


Skedoni dhe tërhiqeni në 3 hapa për një rrugë të thjeshtë drejt shkëlqimit të bukur, natyral. Përdorni ose për një prekje të shpejtë ose si pjesë e rutinës së plotë.

Hapi 1 - Përdorni skedarin e thonjve për të zbutur skajet dhe për të marrë formën e dëshiruar të thonjve.

Hapi 2 - Përdorni anën 2 për të eleminuar sipërfaqen e vrazhdë të thonjve, duke hequr kreshtat dhe duke ju dhënë bazën perfekte për thonjtë e butë.

Hapi 3 - Përdorni anët 3 dhe 4 për t'u zbutur së pari, dhe më pas shkëlqeni.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.