Home
Manicure & Pedicure
Mjetet për Banjë & Trup
Nail It Set për Manyqyr

Përshkrim

Kompleti i manikyrit i përbërë nga presëse, gërshërë, 2 skedarë thonjve dhe prerëse kutikulash së bashku me një kartë të dobishme që përshkruan çdo hap.


Gjithçka që ju nevojitet për të shkurtuar dhe formësuar thonjtë tuaj, i mbajtur së bashku në çantën e tij të përshtatshme, ky komplet manikyr është gjithçka që ju nevojitet për të shkurtuar dhe rregulluar thonjtë tuaj.

  1. Prerje – Përdorni prerësin e kutikulave për të pastruar rreth thoit dhe kutikulat.
  2. Kapëse – Përdorni prerësin e thonjve për të prerë gozhdën në gjatësinë e dëshiruar. Më pas përdorni gërshërët për t'i dhënë formë gozhdës.
  3. E rregullt – Përdorni skedarin prej inoksi për të shtyrë kutikulat tuaja dhe për të pastruar nën gozhdë.
  4. Skedar – përdorni skedarin tjetër të thonjve për të rrumbullakosur gozhdën e skedarit në formën tuaj të dëshiruar.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.