Home
Mjete të tjera grimi
Mjetet e Grimit
Precision Pincetë

Përshkrim

Krijoni vetulla lajkatare që theksojnë sytë tuaj, duke i formësuar ato në përsosmëri - me saktësi!


Piskatore tona të bukura, të holla, të lakuara, precize, në ngjyrë argjendi të krehur, bëjnë vetëm trukun!


Me këshilla të përafruara në mënyrë të përsosur, të grumbulluara me dorë për të kapur qime të padëshiruara, të pavend, të humbur çdo herë, në mënyrë që t'i këpusni, shpejt dhe lehtë.


Pse t'ua lini ekspertëve kur mund ta bëni vetë - me saktësi zero!

  1. Këshillë! Për një formë më të lehtë, punoni me vetullat pas një dushi të ngrohtë kur qimet janë më të lëshuara:
  2. Filloni duke shkulur qimet midis vetullave. Për kontroll më të mirë, shtrijeni fort lëkurën.
  3. Ndiqni drejtimin e rritjes tuaj natyrale të flokëve.
  4. Përdorni një furçë për të drejtuar qimet – duke nxjerrë në pah qimet e rritura dhe zonat që kanë nevojë për formësim.
  5. Hiqni qimet e çrregullta dhe çdo tjetër që rritet jashtë formës natyrale të vetullave tuaja.
  6. Krehni vetullat në formë, duke u siguruar që vetullat të jenë simetrike.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.