Home
Kujdesi Oral
Optifresh
Optifresh All In One Medium Brushë për dhëmbë

Përshkrim

Furçë dhëmbësh me qime mesatare që ndihmon në pastrimin e dhëmbëve dhe promovon shëndetin e gojës. Përmban qime gome për të ndihmuar në heqjen e njollave, një pastrues gome për të hequr bakteret nga gjuha dhe këshilla të ngritura pastrimi për pastrim më të mirë midis dhëmbëve. Kapje gome jo rrëshqitëse dhe dorezë ergonomike për kontroll të plotë.
Optifresh ofron një kujdes të plotë oral për tërë familjen. Optifresh gama e produkteve të kujdesit oral do të ndihmojë në fortësimin e flokëve tuaj për të parandaluar kavitetet derisa e mban frymëmarrjen tuaj të freskët dhe buzëqeshjen tuaj të bukur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.