Home
Çanta & Portofol
Novage+
NovAge Çantë Tualeti

Përshkrim

Çanta e tualetit,e gjerë dhe e bukur e udhëtimit , e krijuar për të mbajtur rutinën tuaj të plotë NovAge dhe mjetet e kujdesit të lëkurës. Dizajni praktik përmban grep të varur dhe një shumëllojshmëri të gjerë xhepash dhe ndarjesh për organizim dhe pasqyrë të lehtë të produkteve. Seksioni i mesëm i lëvizshëm me Velcro.

NOVAGE+. FUQIZUAR NGA SHKENCA. TË FUQIZON TË JESH MË SË MIRI.

  Novage+ ofron një seri të avancuar shkencërisht të kujdesit për lëkurën, të krijuara për të korrigjuar dhe ngadalësuar shenjat e plakjes. Çdo gamë mundësohet nga teknologji inovative dhe ekstrakte të qelizave bimore, dhe përshtatet për të përmbushur nevojat në ndryshim të lëkurës tuaj gjatë gjithë jetës me rezultate të vërtetuara klinikisht. Që nga shenjat e para të plakjes deri tek ato me lëkurë më të pjekur, me Novage+ ju mund të shijoni lëkurën rinore dhe me pamje të shëndetshme në çdo moshë. 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.