Home
Kujdesi Oral
Optifresh
Optifresh All In One Sensitive Brushë e butë për dhëmbë

Përshkrim

Furçë dhëmbësh me qime të buta, ultra të holla, e krijuar për pastrimin e dhëmbëve të ndjeshëm dhe promovimin e shëndetit të gojës si pjesë e një rutine efektive të kujdesit oral. Me qime gome për të ndihmuar në heqjen e njollave nga dhëmbët, një pastrues gome për të hequr bakteret nga gjuha dhe me qime shumë të holla për pastrim të butë midis dhëmbëve dhe masazh të mishrave të dhëmbëve.Dorezë gome jo rrëshqitëse dhe dorezë ergonomike për kontroll të plotë.
Optifresh ofron një kujdes të plotë oral për tërë familjen. Optifresh gama e produkteve të kujdesit oral do të ndihmojë në fortësimin e flokëve tuaj për të parandaluar kavitetet derisa e mban frymëmarrjen tuaj të freskët dhe buzëqeshjen tuaj të bukur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.