Home
Kujdesi Oral
Optifresh
Optifresh Kids Brushë për dhëmbë- Pink

Përshkrim

Mbroni buzëqeshjen e shndritshme të fëmijës suaj me këtë furçë dhëmbësh rozë të butë. E përkryer për dhëmbët e rinj dhe mishrat delikate. Përmban një filxhan thithës për qëndrimin e furçës pas përdorimit dhe i përshtatshëm për fëmijët e moshës 2-6 vjeç.
Optifresh ofron një kujdes të plotë oral për tërë familjen. Optifresh gama e produkteve të kujdesit oral do të ndihmojë në fortësimin e flokëve tuaj për të parandaluar kavitetet derisa e mban frymëmarrjen tuaj të freskët dhe buzëqeshjen tuaj të bukur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.