Home
Pastrues
Pure Skin
Advanced Blackhead Pincetë

Përshkrim

Pikat e zeza të bezdisshme dhe njolla të tjera të padëshiruara mund të pengojnë me të vërtetë një pamje të shëndetshme dhe të njëtrajtshme. Kjo piskatore e avancuar për heqjen e pikave të zeza është projektuar posaçërisht për të siguruar heqjen e sigurt, efikase dhe higjienike të papastërtive, prizave të sebumit dhe papastërtive të tjera. Maja unike, e lakuar lart siguron kontroll të saktë dhe dukshmëri të qartë dhe punon për të hequr qafe në mënyrë efektive pikat e zeza, pikat e bardha dhe njolla të tjera.


Çelik inox. 9 cm.

Paralajmërim! Skaje të mprehta. Mbajeni larg fëmijëve.

  • Lani fytyrën me ujë të vakët dhe një pastrues të butë për të ndihmuar në hapjen e poreve për nxjerrjen e lehtë të pikave të zeza. Thajeni lëkurën.
  • Duke mbajtur piskatoren midis gishtit të madh dhe gishtit tregues, tërhiqeni lëkurën të tendosur me dorën e kundërt.
  • Vendoseni pjesën e sheshtë të majës së veglës paralel me sipërfaqen e lëkurës, duke i mbajtur majat të kthyera nga jashtë në të dyja anët e pikës së zezë të dukshme.
  • Shtypni lehtë për të nxjerrë pikën e zezë nga poret. Pasi të fillojë të dalë në sipërfaqe, shtrydhni mjetin rreth tij dhe rrotullojeni mjetin, duke e ngritur majën e lakuar lart dhe larg nga lëkura për të hequr pikën e zezë.
  • Pastroni tërësisht zonën pas përdorimit.

Informata shtesë
  • Pastroni piskatoren me ujë të vakët dhe sapun të butë para dhe pas çdo përdorimi.
  • Për të shmangur acarimin, përdorni vetëm në lëkurë të pastër.
  • Ky mjet nuk duhet të përdoret në asnjë mënyrë tjetër, ose për ndonjë qëllim tjetër nga ai i përshkruar në këtë fletëudhëzues.
  • Gjatë përdorimit të këtij mjeti mund të ndodhë gjakderdhje e vogël. Nëse shfaqet acarim, ndërpriteni menjëherë përdorimin.
  • Sigurohuni që majat të jenë të drejtuara nga lëkura nga jashtë, asnjëherë drejt. Mos e përdorni mjetin në buzë, brenda ose rreth syrit, qepallës ose vetullës.

Paralajmërim! Skaje të mprehta. Mbajeni larg fëmijëve.

Pure Skin offers targeted solutions for blemish-prone and oily skin. These products effectively prevent and target blemishes, blackheads, whiteheads and oily skin, while working to reduce the redness of blemish marks. They deliver clear beautiful skin with powerful ingredients like Salicylic Acid (BHA) and Gluconolactone (PHA) while kind to the skin.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.