Home
Brusha & Aplikues
Mjetet e Grimit
Powder Makeup Sfungjer

Përshkrim

Sfungjer makijazhi ultra i butë, shumëfunksional, me veshje të jashtme prej kadifeje dhe formë të dizajnuar në mënyrë unike për aplikim optimal të pudrave, bazamenteve dhe bronzuesve. Krijoni rezultate të përsosura me përfundimet që dëshironi duke aplikuar të lagur ose të thatë dhe duke përdorur konturet e ndryshme të sfungjerit.

Make-up me pluhur

Zhyteni sfungjerin e thatë në pluhur dhe aplikojeni me lëvizje kërcyese. Përdorni anën e sheshtë, me majë për konturin e fytyrës dhe anën e rrumbullakosur për përzierjen.


Make-up me lëng, shkop dhe krem

Lagni sfungjerin dhe shtrydhni ujin e tepërt. Aplikoni make-up në fytyrën ose dorën tuaj dhe sfungjeroni në lëkurë me një lëvizje të fërkimit ose rrëshqitjes. Përdorni anën e sheshtë, me majë për konturin e fytyrës dhe anën e rrumbullakosur për përzierjen.

Make-up me pluhur

Zhyteni sfungjerin e thatë në pluhur dhe aplikojeni me lëvizje kërcyese. Përdorni anën e sheshtë, me majë për konturin e fytyrës dhe anën e rrumbullakosur për përzierjen.


Make-up me lëng, shkop dhe krem

Lagni sfungjerin dhe shtrydhni ujin e tepërt. Aplikoni make-up në fytyrën ose dorën tuaj dhe sfungjeroni në lëkurë me një lëvizje të fërkimit ose rrëshqitjes. Përdorni anën e sheshtë, me majë për konturin e fytyrës dhe anën e rrumbullakosur për përzierjen.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.