Home
Brusha & Aplikues
THE ONE
THE ONE Brushë për pudër

Përshkrim

Fije të buta me performancë të lartë për aplikim të përsosur të pluhurave dhe bronzuesve. Përzihet pa prishur make-up-in e aplikuar për një përfundim të përsosur dhe të lyer me ajër. Dizajn me ndikim të ulët mjedisor.


Bërë me një dorezë druri të certifikuar të përgjegjshme për mjedisin dhe qime të dendura me cilësi më të lartë, të personalizuara në gjatësinë dhe diametrin e majës për funksionim efikas dhe preciz. Çdo furçë vjen në paketim 100% të qëndrueshëm të ricikluar.

Përdorni qimet me gëzof për të marrë një shtresë të imët pluhuri të lirshëm dhe për të hequr pluhurin e tepërt. Pluhuri mbi zonën tuaj T dhe nën sytë tuaj. Ngarkoni më shumë produkt për një fshirje të lehtë të pluhurit të gjithë fytyrës për të vendosur shpejt bazën ose korrektorin tuaj.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.