Home
Pudra të lëngshme
THE ONE
THE ONE Brushë për Pudër

Përshkrim

Furçë me kokë buferi me performancë të lartë, super e butë me qime të dendura për një grim jashtëzakonisht natyral dhe të përsosur. Përzien në mënyrë të përsosur pluhurin, kremin dhe bazën e lëngshme. Dizajn me ndikim të ulët mjedisor.


Bërë me një dorezë druri të certifikuar të përgjegjshme për mjedisin dhe qime të dendura me cilësi më të lartë, të personalizuara në gjatësinë dhe diametrin e majës për funksionim efikas dhe preciz. Çdo furçë vjen në paketim 100% të qëndrueshëm të ricikluar.

Përqendrohuni te faqet dhe zonën T dhe aplikoni fondatinën nga jashtë me goditje të lëmuara dhe të njëtrajtshme. Nëse përdorni një bazë minerali ose pluhuri, rrotulloni dhe tundni qimet për të futur produktin në lëkurë.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.