Home
Mjete të tjera grimi
THE ONE
THE ONE Stippling Brushë

Përshkrim

Aplikoni theksues të lëngshëm, hidratues dhe skuqje kremi duke përdorur këtë furçë fiksuese me performancë të lartë me qime të dyfishta. Kompakt në bazë dhe më të imët në drejtim të sipërm për një efekt ajri që nuk e shqetëson make-up-in poshtë. Projektuar me materiale dhe paketim të qëndrueshëm.
Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.