Home
Konturë & highlighter
THE ONE
THE ONE Brushë për kontura

Përshkrim

Furça e lakuar, me performancë të lartë për mbulim, definicion shtesë, konturim dhe efekte të skalitura. Qimet e buta funksionojnë shkëlqyeshëm me një shumëllojshmëri tekstesh, nga pluhurat dhe lëngjet deri te kremrat.


Bërë me një dorezë druri të certifikuar të përgjegjshme për mjedisin dhe qime të dendura me cilësi më të lartë, të personalizuara në gjatësinë dhe diametrin e majës për funksionim efikas dhe preciz. Çdo furçë vjen në paketim 100% të qëndrueshëm të ricikluar.

Fusni furçën në pluhurin tuaj të konturit, duke hequr tepricën përpara se të rrëshqitni furçën përpara dhe mbrapa poshtë mollëzave tuaja për të theksuar konturet tuaja natyrale. Për një pamje të gdhendur, ringarkoni furçën dhe rrotullojeni nën nofullën tuaj dhe përgjatë vijës së flokëve.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.