Home
Brusha & Aplikues
THE ONE
THE ONE Brushë për Blush

Përshkrim

Aplikoni skuqje, theksues dhe bronzues me këtë kokë furçeje të madhe, me performancë të lartë. Përzien në mënyrë të përsosur produktin dhe vazhdon pa probleme me rezultate të patëmetë.


Bërë me një dorezë druri të certifikuar të përgjegjshme për mjedisin dhe fije të dendura me cilësi më të lartë, të personalizuara në gjatësinë dhe diametrin e majës për funksionim efikas dhe preciz. Çdo furçë vjen në paketim 100% të qëndrueshëm të ricikluar.

Për ngjyrën e bronzit, fshijeni lirshëm furçën në një model diamanti, duke filluar nga balli, duke prerë mollëzat tuaja, më pas duke lëvizur poshtë në vijën e nofullës. Për skuqjen, rrotullojeni lehtë produktin në mollëzat e faqeve dhe përzieni lart në mollëzat tuaja.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.