Home
Mjete të tjera grimi
THE ONE
THE ONE Brushë për korrektor

Përshkrim

Krijoni një pamje të përsosur dhe natyrale me këtë furçë korrektuese me performancë të lartë. Qimet e buta, sintetike zbuten dhe përzihen me efekte të lehta në të rënda për të trajtuar papërsosmëritë dhe për të krijuar një mbulim të përsosur dhe të barabartë.


Bërë me një dorezë druri të çertifikuar të përgjegjshme për mjedisin dhe qime të dendura me cilësi më të lartë, të personalizuara në gjatësinë dhe diametrin e majës për funksionim efikas dhe preciz. Çdo furçë vjen në paketim 100% të qëndrueshëm të ricikluar.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.