Home
Hije për sy
THE ONE
THE ONE Dual Furça për rimel

Përshkrim

Furça për rimel me shumë qëllime, me performancë të lartë. Aplikim i lehtë me furçë të vogël, me majë për rrudhat e syve dhe furçë të shkurtër e të mprehtë për aplikimin e rimeleve dhe njollosjen.


Bërë me një dorezë druri të certifikuar të përgjegjshme për mjedisin dhe qime të dendura me cilësi më të lartë, të personalizuara në gjatësinë dhe diametrin e majës për funksionim efikas dhe preciz. Çdo furçë vjen në paketim 100% të qëndrueshëm të ricikluar.

Përdorni qimet me majë për të rreshtuar rrudhat e kapakëve tuaj me një lëvizje fshirëse xhami për t'u përzier.

Lyejeni skajin e trashë të furçës drejt e në rimel dhe drejtojeni përgjatë vijës së qerpikëve për një vijë të trashë dhe të nxirë, ose përdorni atë për të shpërndarë dhe vendosur eyelinerin tuaj

.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.